Futbol

Mesut Özil, absent fins al 2015 per lesió, pacta amb el seu pare per evitar que el porti a judici

A l'exmadridista Mesut Özil se li acumulen els problemes. Lesionat des del principis d'octubre, l'ara jugador de l'Arsenal ha anunciat que no podrà jugar com a mínim fins a principis del 2015. L'internacional alemany sembla que va arreglant, almenys, els problemes que tenia amb el seu pare, que li reclamava més de 600.000 euros des que l'any passat va deixar de ser representant seu.

Özil es queixa d'una lesió, en una imatge massa habitual (Foto: Reuters)

A l'exmadridista Mesut Özil se li acumulen els problemes. Lesionat des de principis d'octubre, l'ara jugador de l'Arsenal ha anunciat que no podrà jugar com a mínim fins a principis del 2015. L'internacional alemany sembla que va arreglant, almenys, els problemes judicials que tenia amb el seu pare, que li reclamava més de 600.000 euros des que l'any passat va deixar de ser representant seu.

Özil, que pateix un trencament parcial dels lligaments encreuats del genoll esquerre, va revelar que "ja fa cinc setmanes que estic lesionat i encara me'n queden unes set més. Es fa molt llarg. Però les lesions formen part del futbol i s'ha de mantenir el cap alt". D'aquesta manera, el jugador va precisar el període de baixa estimat de la lesió.

A més de la lesió, Mesut Özil té altres preocupacions en les últimes setmanes. El seu pare Mustafà, que des de l'any passat ja no s'ocupa de la representació del jugador, li reclamava més de 600.000 euros com a percentatge pel fitxatge del seu fill per l'Arsenal. Les últimes informacions aparegudes a "The Telegraph" indiquen que pare i fill haurien arribat a un acord abans que el cas arribés al jutjat de Düsseldorf. La companyia de representació d'Özil la porta ara el seu germà Mutlu. Tot queda en família.