Barça

Messi es converteix en el màxim golejador de la història de les finals de Copa

El crac argentí ja ha marcat nou gols en 10 finals disputades i ha superat un mite com Telmo Zarra

Laura Brugués / David CarballoActualitzat

Messi sempre havia vist com eren altres capitans els que aixecaven el trofeu de campió de la Copa del Rei. En la temporada que es va estrenar com a capità es va haver de conformar a recollir el premi de consolació en la final de Copa que el Barça va perdre contra el València. Aquest dissabte, a La Cartuja, ha pogut aixecar la Copa del Rei per primer cop com a capità en la que pot ser la seva última temporada al club blaugrana.

El crac argentí ha estat el gran protagonista de la final marcant dos dels quatre gols de la victòria del Barça i ha tornat a entrar en la història ja que s'ha convertit en el màxim golejador de la història de les finals d'aquesta competició amb nou dianes en 10 disputades i ha superat un mite del futbol espanyol com Telmo Zarra.

De les 7 Copes del Rei que Messi té al seu palmarès, quatre les ha guanyat contra el mateix rival, l'Athletic Club. Un equip que sempre li ha anat bé. Perquè, en les finals contra els bascos, l'argentí sempre ha vist porteria. Un dels gols més recordats és un dels que va marcar en la final del 2015 al Camp Nou. El crac blaugrana va agafar la pilota gairebé al mig del camp, va recórrer la banda dreta superant quatre rivals més el porter i va marcar. El 10 blaugrana ha afegit un altre títol al seu palmarès.

Des que Messi es va convertir en el primer capità, l'estiu del 2018, el Barça ha guanyat tres títols: la Supercopa d'Espanya, la Lliga de fa dues temporades i ara la Copa del Rei.

 

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut