Leo Messi, entrevistat a la revista oficial del F. C. Barcelona (Miguel Ruiz - FCB)
Barça

Messi: "Vaig viure un any complicat, però ara estic molt bé"

En una entrevista que publica la revista oficial del F. C. Barcelona, el crac argentí assegura que se sent "feliç" després d'admetre que, la campanya passada, va firmar "una temporada irregular"

Actualitzat

L'argentí Leo Messi ha admès que la temporada passada va viure "un any complicat pel que passava fora del camp, per les meves lesions i pel meu rendiment", però aquest any "vaig començar d'una altra manera i ara em sento molt bé". En una entrevista exclusiva que publica la revista oficial del F. C. Barcelona, Messi assegura que se sent "feliç", després d'admetre que va signar, la campanya passada, "una temporada irregular". 

"Vaig estar-me molt temps fora per culpa de les lesions i em vaig perdre molts partits. Quan vaig tornar als terrenys de joc, mai no vaig acabar de trobar-me bé. Va ser un any que he intentat oblidar ràpid per recuperar la meva millor versió gràcies a l'alegria, la feina i l'esforç, com he fet sempre, i per sort ara em trobo molt bé", ha explicat.

Messi creu que, d'aquesta experiència negativa, n'ha extret conseqüències positives. "Passa en la vida i dins del terreny de joc. Un va creixent i aprenent, va millorant coses, i sí que vaig treure moltes coses positives, malgrat haver estat un any esportivament dolent", ha indicat.

No hi ha "messidependència"

No considera que el Barça deixi de guanyar partits si ell no marca, ni que la situació hagi canviat ara amb la presència a l'equip de Neymar i Luis Suárez. "Mai vaig pensar d'aquesta manera, ni m'he sentit amb l'obligació de fer gols perquè si no l'equip no guanyava. Per contra, el Barça sempre ha tingut grandíssims davanters, no només ara amb Ney i Luis", ha dit. 

Messi considera que el Barça els està "aprofitant moltíssim" perquè són "dues figures mundials" que li donen a l'equip "moltíssimes altres coses, a més de gols", però insisteix: "En aquest sentit, jo estic tranquil."

El "hat-trick" més especial

El crac argentí també assegura que se sent satisfet de tots els gols marcats, però que li fa especial il·lusió un "hat-trick" marcat contra el Reial Madrid al 2007. "Va ser molt especial per a mi fer tres gols, era la primera vegada, i perquè en aquell moment aquell punt feia que seguíssim mantenint l'avantatge. Encara que al final perdéssim la Lliga, en aquell moment va ser important. I també pel que significa fer un gol al Madrid", ha explicat.

Recorda que la felicitació que li va fer més il·lusió -que va rebre després de marcar el seu primer triplet contra el Reial Madrid- va provenir de Raúl González: "Quan es va acabar el partit, va venir Raúl i em va felicitar. Em va dir unes paraules, i en aquell moment per a mi va ser molt bonic, pel que significava Raúl."

El seu fill Thiago l'ha fet madurar

L'astre argentí admet que el naixement del seu fill Thiago l'ha canviat "en tot", tant en el pensament -"primer és ell i després, tota la resta"- com en la forma de veure un partit. "Abans perdia o feia alguna cosa malament i no parlava amb ningú durant tres o quatre dies, fins que em passava la bogeria. Ara perdo un partit, i arribo a casa i veig el meu fill i se'm passa tot. La ràbia segueix per dins, però veure'l a ell m'ho canvia tot. Ser pare m'ha ajudat a créixer. M'ha ajudat a no tornar-me boig pel futbol i a pensar que hi ha altres coses en la vida, també", ha confessat.

Anar al contingut