Leo Messi va endur-se la seva sisena Pilot d'Or per tan sols 7 punts d'avantatge amb el segon classificat
Futbol

Messi va superar Van Dijk per tan sols set punts a la votació per la Pilota d'Or

L'argentí va aconseguir el trofeu individual amb un total de 686 punts, davant dels 679 que va obtenir l'holandès, mentre que Cristiano Ronaldo en va sumar 476

Actualitzat

Leo Messi va aconseguir aquest dilluns la seva sisena Pilota d'Or i ho va fer superant el defensa holandès Virgil Van Dijk i el davanter portuguès Cristiano Ronaldo, que van quedar segon i tercer, respectivament.

Ara bé, el crac blaugrana va vèncer a Van Dijk per tan sols 7 punts d'avantatge, tal com ha confirmat aquest dimarts la revista "France Football", obtenint 686 punts respecte als 679 del jugador del Liverpool, una de les diferències més ajustades en la història del guardó.

En canvi, Cristiano Ronaldo, el gran absent de la gala, va ocupar la tercera posició amb 476 punts. Una diferència molt més gran que la dels dos primers classificats. Tampoc hi va ser present el quart classificat, el senegalès Sadio Mané, que va obtenir 347 punts.

Com a curiositat, el continent on més periodistes van votar a Leo Messi és l'Àfrica, amb 187, seguit d'Amèrica, on el van votar 102 periodistes. Malgrat tot, a Europa el gran vencedor va ser Van Dijk que va rebre 231 vots respecte als 194 de l'astre argentí.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut