Barça

Messi va parlar amb Guardiola per valorar el seu possible fitxatge pel Manchester City

Segons ha pogut saber el programa "El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, el crac argentí es va posar en contacte amb l'entrenador català per anunciar-li la seva decisió de deixar el Barça i explorar la possibilitat de marxar amb ell al club anglès

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi té encara contracte amb el Barça per una temporada més i una clàusula de rescissió de 700 milions d'euros. La seva intenció de marxar ha provocat que ja es parli dels seus possibles destins de futur. El Manchester City, l'Inter de Milà o fins i tot la Lliga dels Estats Units o la seva tornada al futbol argentí apareixen com a possibilitats. El crac argentí donaria prioritat a seguir la seva carrera esportiva a la Premier League i descartaria qualsevol fitxatge pel PSG o el Reial Madrid.

Segons ha pogut saber el programa "El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, fa uns dies, Messi es va posar en contacte amb l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, per anunciar-li la seva decisió de deixar el Barça i explorar la possibilitat de marxar al club anglès. L'argentí vol aprofitar els últims anys de la seva carrera esportiva per tornar a guanyar títols i el City té prop de 300 milions d'euros per invertir en noves incorporacions per aquesta pròxima temporada.


Messi, fins i tot, podria haver decidit no presentar-se a les proves PCR que el Barça té previst fer dilluns que ve, com a prèvia al començament dels entrenaments de pretemporada. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut