Messi saluda l'afició del Villamarín després de ser ovacionat (EFE)
Barça

Messi, un golàs que meravella el món

Els tres gols de l'argentí van tenir la cirereta en forma de vaselina magistral i van provocar que l'afició del Benito Villamarín es posés dreta per ovacionar el crac blaugrana

Actualitzat

El Barça va golejar el Betis a domicili per 1-4 i va deixar la Lliga mig sentenciada, en un nou recital de Leo Messi. Els tres gols de l'argentí van tenir la cirereta en forma de vaselina magistral que va meravellar el món sencer.

Messi va ser ovacionat pel Villamarín després d'anotar el tercer gol. L'afició del Betis, que ja va aplaudir el crac argentí l'any passat després d'una jugada individual, es va posar dreta per ovacionar i cridar "Messi, Messi".

Messi va rematar quatre vegades a porteria amb una gran efectivitat: tres gols i una pilota al pal. Va ser el jugador més participatiu i el que va tenir més encert. I, fins i tot, va destacar en l'aspecte defensiu, amb quatre recuperacions.

Amb la victòria d'ahir, Messi s'ha convertit en el jugador amb més victòries amb la samarreta del Barça i ha superat un símbol blaugrana com Xavi Hernández. Líder indiscutible de l'equip, ahir va aconseguir el 51è hat-trick de la seva carrera i amb 29 gols a la lliga, és el "pichichi" i lidera la classificació de la Bota d'Or.

Un gol que ja va fer fa nou temporades

No és la primera vegada que Leo Messi marca un gol així. Fa nou temporades, i contra el Tenerife, va fer el mateix. Vaselina magistral per superar el porter. En aquella ocasió, l'argentí també va acabar firmant un hat-trick en la victòria del seu equip per 0-5 a l'Heliodoro Rodríguez López.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut