Lliga de Campions

Messi trenca el malefici i marca el seu primer gol contra el Chelsea

El crac argentí ha necessitat nou partits i 730 minuts per batre la porteria del conjunt anglès per primera vegada a la seva carrera esportiva

Actualitzat

Leo Messi ha necessitat nou partits i 730 minuts per trencar el malefici contra el Chelsea. El crac argentí sempre s'havia topat amb el mur anglès en els vuit enfrontaments anteriors, però, aquest dimarts, el crac argentí ha pogut perforar la porteria de Thibaut Courtois, una altra de les seves bèsties negres.

En el minut 74, els blaugrana han aprofitat una greu errada de Christensen per fer l'empat a un. Iniesta no ha desapropfitat el regal del jove central danès i ha fet l'assistència perquè Messi marqués un gol d'or, el primer que fa contra el conjunt anglès a la seva carrera esportiva i en la mateixa porteria del famós Iniestazo del 2009.

El Chelsea havia estat l'equip que durant més temps se li havia resistit a Messi. Només el Vila-real, que va aguantar un total de 594 minuts de joc sense rebre cap diana del crac argentí, s'apropa a les xifres assolides fins aquest dimarts per l'equip anglès.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut