Messi celebra un dels seus dos gols contra el Manchester United (EFE)
Lliga de Campions

Messi torna a marcar als quarts de la Champions sis anys després

L'última vegada que el 10 del Barça va marcar a aquestes alçades de la màxima competició europea va ser al 2015 al camp del PSG, i se situa "pichichi" amb 10 gols en 8 partits

Actualitzat

Leo Messi ha confirmat el seu idili contra els equips anglesos. El crac argentí del Barça ha tornat a marcar en una eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions sis anys després i ha liderat amb un doblet la classificació dels blaugrana per a les semifinals. L'última vegada que el 10 del Barça va marcar a aquestes alçades de la màxima competició europea va ser al 2015 al camp del PSG, una llarga i inexplicable sequera que ha estat capaç de trencar davant del Manchester United al Camp Nou.

Amb els seus dos gols contra el United, el segon amb la col·laboració inestimable i inesperada de De Gea, Messi se situa com a "pichichi" de la Champions amb 10 gols en 8 partits, dos més que el davanter polonès del Bayern Robert Lewandowski i quatre més que Cristiano Ronaldo.

D'altra banda, Messi ha superat Andrés Iniesta i s'ha convertit en el segon jugador del Barça amb més partits a la Champions amb un total de 133, només darrere de Xavi Hernández, que encapçala aquest rànquing amb 157.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut