Messi sosté la Pilota d'Or que va guanyar dilluns a París (EFE)
Futbol

Messi tindrà una estàtua a la Ciutat del Futbol de Las Rozas

La Federació Espanyola de Futbol ha decidit posar una estàtua del crac argentí del Barça al costat d'altres mites del futbol mundial com Di Stefano, Pelé, Maradona i Johan Cruyff, segons ha avançat Joaquín Maroto al programa "Què t'hi jugues", de SER Catalunya

Actualitzat

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) posarà una estàtua de Leo Messi a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, segons ha explicat el periodista del diari "As" Joaquín Marató al programa "Què t'hi jugues" de SER Catalunya. L'estàtua del crac argentí del Barça estarà situada al costat d'altres mites del futbol mundial com Di Stefano, Pelé, Maradona i Johan Cruyff. Aquest és un dels indrets més visitats a la seu de la Federació Espanyola, un racó on molts dels seus visitants s'hi acaben fent una fotografia de record.

Segons aquesta informació, dins la cúpula de la Federació "hi ha consens total" i l'únic serrell pendent de resoldre's és el "quan". El dubte estar en decidir si es fa abans o després de la retirada del jugador argentí, però tot fa indicar que s'esperaran a la seva retirada.

Anar al contingut