Leo Messi durant l'entrevista a Fox Sports
Barça

Leo Messi: "Tinc un grup de WhatsApp amb Suárez i Neymar"

Tot just abans de la Copa Amèrica, Leo Messi no ha deixat clar que participi amb la seva selecció en el Mundial de Qatar; l'argentí ha defensat Luis Suárez per la seva operació i ha confessat estar molt dolgut per la derrota de Liverpool

Actualitzat

Leo Messi ha parlat i quan ell ho fa tothom escolta. El crac del Barça ja està integrat en la selecció argentina amb un únic objectiu a curt termini, la Copa Amèrica. En una entrevista a Fox Sports, Messi va explicar que té un grup de WhatsApp amb un dels seus excompanys:

"Tinc un grup de WhatsApp on hi som Suárez, Neymar i jo. Neymar és un fenomen, i sí, seguim parlant. El grup es diu alguna cosa de sud-americans ... els tres sud-americans, o alguna cosa així"

Sobre la derrota davant el Liverpool, Messi assegura que va quedar molt dolgut i ha predit una final molt igualada entre Liverpool i Tottenham.

"Va ser una desgràcia, vam cometre errors estúpids, ens van superar en ganes i actitud"

El jugador encara no té clar si podrà jugar a Qatar:

"Encara falta per al Mundial, i encara no sé si arribo" (...) "Avui estic espectacular però no sé com seguiré. Tant de bo no tingui cap lesió greu"

El futbol és, sobretot, una manera de viure, d'estar al món, segons Leo Messi, que va aclarir:

"El dia que no em diverteixi jugar, no ho faré més. Gaudeixo dels entrenaments i dels partits. Com quan era petit"

Leo Messi defensa Suárez:

"Van començar a criticar Suárez, a dir que s'havia operat perquè preferia jugar la Copa Amèrica amb l'Uruguai i no jugar la final de la Copa del Rei, i la realitat és que Luis ve arrossegant una lesió de genoll des de fa un munt de temps, que ve jugant amb molèsties, amb dolors. Després del partit de Liverpool va arribar un moment en què no donava per més, perquè se li va agreujar el que venia arrossegant i no li va quedar una altra opció que operar-se, no va ser ell el que va triar. Si ho dic jo potser sona estrany, perquè és el meu amic i ningú pensarà que puc arribar a parlar malament d'ell, però aquesta és la realitat"

Vol guanyar amb la selecció argentina

"Vull acabar la meva carrera havent guanyat alguna cosa amb la selecció o intentar-ho totes les vegades possibles"

 

Aquí teniu l'entrevista completa:

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut