Messi s'ha retirat lesionat del Calderón en el minut 67. (Foto: EFE)
Barça

Messi té una ruptura al bíceps femoral de la cuixa dreta i diu adéu a la temporada, segons ha pogut saber TV3

Segons ha pogut saber TV3, Leo Messi té una ruptura al bíceps femoral de la cuixa dreta i diu adéu a la temporada. Aquest matí se sotmetrà a més proves mèdiques que confirmin el primer diagnòstic i el temps exacte que s'estarà de baixa. Messi es va retirar amb molèsties a la cama dreta al minut 67 de partit i, com que el Barça ja havia fet els tres canvis, ha deixat el seu equip en inferioritat numèrica.

Actualitzat
Segons ha pogut saber TV3, Leo Messi té una ruptura al bíceps femoral de la cuixa dreta i diu adéu a la temporada. Aquest matí se sotmetrà a més proves mèdiques que confirmin el primer diagnòstic i el temps exacte que estarà de baixa. Messi es va retirar amb molèsties a la cama dreta al minut 67 de partit i, com que el Barça ja havia fet els tres canvis, va deixar el seu equip en inferioritat numèrica.

Així que va notar les molèsties, l'argentí va marxar directament cap al vestidor i, un cop revisat pels serveis mèdics del primer equip, va veure el final del partit des de la banqueta.

A banda de la lesió de Messi, tampoc no va poder acabar el partit Dani Alves, que va ser substituït abans del descans per unes molèsties a la zona lumbar.
Anar al contingut