Barça

Messi té una elongació del bíceps femoral de la cama dreta i diu adéu a la temporada

Les proves mèdiques han demostrat que el jugador té una elongació del bíceps femoral de la cama dreta, i tal com ja va avançar diumenge TV3, l'argentí s'acomiada de la temporada de blaugrana. Messi, que té dos partits amb la seva selecció el mes de juny, confia estar a punt per a les cites.

Actualitzat
Leo Messi s'ha sotmès a proves mèdiques aquest dimarts per conèixer l'abast de la seva lesió, i aquestes han demostrat que el jugador té una elongació del bíceps femoral de la cama dreta. Tal i com ja va avançar TV3 diumenge, Messi ha dit adéu a la temporada, tot i que el comunicat mèdic parla d'entre dues i tres setmanes de baixa.

El futbolista blaugrana fa unes quantes setmanes que no té un bon to físic, després que es lesionés en el partit d'anada de la Lliga de Campions, contra el PSG. Des d'aleshores, ha anat jugant determinats partits, puntualment en els més determinants, excepte en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, contra el Bayern de Munic a Barcelona, quan tant el jugador com el tècnic, Tito Vilanova, van decidir no posar-se en risc.

La selecció argentina té tres compromisos el pròxim mes de juny: dos d'oficials i un d'amistós. En la fase de classificació pel Mundial 2014, el 7 i l'11 de juny contra Colòmbia i l'Equador, i el dia 14, un amistós contra Guatemala. Messi confia arribar-hi en perfecte estat de forma.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut