Messi pot reaparèixer avui a Dortmund
Messi en una imatge d'arxiu
Barça

Messi té una elongació a l'adductor de la cuixa esquerra

El davanter argentí es perdrà el partit de dissabte contra el Getafe i és dubte de cara al duel de Champions contra l'Inter de Milà de la setmana que ve

Actualitzat

Messi ha passat aquesta tarda les corresponents proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per saber l'abast exacte de la lesió que es va fer aquest dimarts durant el partit que el Barça va jugar contra el Vila-real. L'argentí va jugar els primers 45 minuts, però a la represa va ser substituït per precaució per Ousmane Dembélé.

El Barça ha informat que l'argentí pateix una elongació a l'adductor de la cuixa esquerra, però no concreta el temps que s'estarà de baixa. Això sí, amb tota seguretat es perdrà el partit contra el Getafe de dissabte i és dubte de cara al partit de la Lliga de Campions contra l'Inter de Milà de dimecres que ve, 2 d'octubre, al Camp Nou.

 

El Barça fa un entrenament de recuperació postpartit

Aquest dimecres a la tarda, Ernesto Valverde ha dirigit una suau sessió de recuperació postpartit hores després de la victòria del Barça sobre el Vila-real. S'han incorporat a l'entrenament els joves jugadors del filial Iñaki Peña, Morer, Araujo, Riqui Puig i Carles Pérez del Barça, a més d'Ansu Fati, del Juvenil A. Els jugadors del primer equip tindran festa aquest dijous i divendres faran una última sessió abans de marxar cap a Madrid per enfrontar-se amb el Getafe dissabte, a les 16:00.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut