Lliga de Campions

Messi té una assignatura pendent amb el Chelsea, al qual no ha marcat cap gol en vuit partits

El crac argentí del Barça no ha marcat mai cap gol als "blues" i només ha guanyat un dels vuit partits que ha disputat contra el conjunt anglès

Toni LunaActualitzat

Només tenia 18 anys quan Leo Messi va disputar el primer partit contra el Chelsea, i de seguida va comprovar que no seria un rival gens amable. Asier Del Horno el va escalfar sobre la gespa d'Stamford Bridge i Mourinho el va acabar de cuinar, a la sala de premsa.

Que Messi no fa comèdia va quedar ben clar en el partit de tornada. Aquella lesió muscular a la cuixa dreta el va deixar més de dos mesos fora de combat i es va acabar perdent la final de la Champions a París. L'argentí sempre ha patit contra els "blues". Això sí, també té en el record un final feliç. I quin final. De les seves cames va sortir la passada a Iniesta. El Barça volava cap al primer triplet i la tercera Champions.

En l'últim precedent, el desenllaç va ser fatal. Sembla mentida, però Messi no ha marcat mai cap gol al Chelsea i només ha guanyat un dels vuit partits que ha disputat contra el conjunt anglès. Una estadística increïble que espera millorar en aquesta eliminatòria.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut