Jocs Olímpics

Messi s'entrena per primera vegada a Xangai amb la resta de la selecció argentina

Mentre el Tribunal d'Arbitratge Esportiu resol l'apel·lació del Barça, Leo Messi ha fet aquest dissabte el seu primer entrenament a Xangai amb la selecció de l'Argentina. El jugador ha arribat a la Xina acompanyat del tècnic blaugrana Pep Costa i ha dit que en tot moment ha mantingut la calma pel seu afer: "El Barça sabia el que volia i crec que he fet el que havia de fer. Si el problema no s'ha resolt abans és perquè el club i l'AFA em van dir que en restés al marge, res més". Messi també s'ha mostrat molest amb la premsa del seu país per donar entendre que no volia viatjar a Pequín.

Actualitzat

Amb qui no s'ha mostrat gens molest Messi és amb Diego Armando Maradona. El Pelusa va dir fa uns dies que a Leo li faltava caràcter, però el blaugrana no ha donat importància a aquestes paraules. Finalment, el mateix Messi ha confirmat que Pep Costa serà al seu costat fins que el TAS resolgui l'apel·lació del Barça, el dimecres 6 d'agost.

D'altra banda, el jugador de l'Espanyol Pablo Zabaleta ha afirmat que la selecció "es pren amb tranquil·litat" l'arribada de Messi i entén que el seu compatriota "ha viscut una situació molt complicada". Zabaleta s'ha alegrat perquè "la pel·lícula ha tingut un final feliç" i creu que el Barça "té jugadors i qualitat per tirar endavant l'eliminatòria de la Champions sense Leo".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut