Messi, lesionat?
Messi ha anat al Camp Nou però no s'ha entrenat amb el grup
Barça

Messi s'entrena al Camp Nou però fa treball específic

L'argentí es va sotmetre a una ressonància dimarts i des de dimecres treballa al marge del grup. El club confia que es pugui treballar amb els companys els pròxims dies

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi s'ha entrenat aquest dissabte al Camp Nou, però ho ha fet, de nou, al marge dels seus companys. L'argentí, que segons el club té una "petita contractura al quàdriceps de la cama dreta", ha realitzat treball específic al costat de Nélson Semedo.

És el tercer entrenament que Messi realitza al marge del grup, després de perdre's els de dimecres i divendres. TV3 va desvelar que el de Rosario no s'exercitava amb el grup després de sotmetre's a una ressonància magnètica per unes molèsties a l'adductor de la cuixa dreta. Des del Barça, amb tot, s'espera que Messi es reincorpori els pròxims dies a la dinàmica del grup.

 

 

El mateix Messi, després de l'entrenament, ha difós a les xarxes socials una imatge d'ell somrient en el moment que tornava a trepitjar la gespa del Camp Nou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cómo lo extrañaba... ¡Qué ganas de volver a jugar acá! 😉🏟 I've really missed this place... Can't wait to play here again!

Una publicación compartida por Leo Messi (@leomessi) el

 

Anar al contingut