Messi, durant l'últim partit de lliga contra el Llevant (EFE)
Barça

Messi se sotmet a uns estudis per avaluar els problemes renals i dimecres es reincorporarà a la disciplina del primer equip

El crac argentí aprofitarà aquesta setmana per sotmetre's a una litotrícia, una petita intervenció que consisteix a eliminar els càlculs renals de forma no invasiva, i no jugarà el partit de tornada de semifinals de la Copa del Rei, a Mestalla

Actualitzat

Leo Messi no s'ha entrenat avui, dilluns, amb els companys a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i demà passarà una revisió mèdica de control pel problema renal que va tenir durant el Mundial de Clubs al Japó. El crac argentí no ha acabat d'expulsar els càlculs que li van impedir disputar la semifinal contra el Guangzhou, però no ha tingut molèsties ni cap còlic nefrític i en principi es tracta d'un problema menor.

Aprofitant que aquesta setmana és tranquil·la i amb l'eliminatòria de Copa sentenciada, Messi se sotmetrà a una litotrícia, una petita intervenció que consisteix a eliminar els càlculs renals de forma no invasiva.

El club blaugrana ha confirmat en un comunicat que el jugador argentí se sotmetrà entre dilluns i dimarts a diferents estudis per tal d'avaluar l'evolució dels problemes renals que va patir al mes de desembre passat i ha aclarit que dimecres es reincorporarà a la disciplina del primer equip.

Messi descansarà contra el València en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei, a Mestalla, però segurament no es perdrà més partits per aquesta causa.

Anar al contingut