Messi durant l'entrevista a la revista "France Football"
Barça

Messi: "Quan Cristiano em va igualar, em va fer una mica de mal"

El crac argentí del Barça ha admès que li va fer mal que el portuguès l'igualés en el palmarès de la Pilota d'Or en una àmplia entrevista a la revista France Football, l'endemà de conquerir el sisè guardó de la seva carrera

Actualitzat

L'endemà de guanyar la sisena Pilota d'Or de la seva carrera, la revista francesa "France Football" ha publicat una àmplia entrevista amb Leo Messi. El crac argentí del Barça, que va desfer l'empat a cinc guardons amb Cristiano Ronaldo, ha admès que li va fer mal que el portuguès l'igualés en el palmarès d'aquest premi.

"Quan Cristiano Ronaldo em va igualar a cinc Pilotes d'Or, em va fer una mica de mal. Però francament, jo no sé qui és el millor jugador de la història."

Messi també ha repassat altres temes d'actualitat i ha confessat que encara no veu proper el moment de la seva retirada.

"Encara no em sento arribar a la fi de la meva carrera. Saber que sempre hi ha un pròxim partit em manté viu. Vaig tenir la mala sort de lesionar-me el primer dia de la temporada i de no poder començar-la, però a poc a poc he recuperat el ritme i la forma. Francament, no noto el pes dels 32 anys. Seguiré fins que senti que no puc més, que el meu físic ja no em permet seguir. És difícil donar una data de caducitat."

El 10 blaugrana ha insistit que no pensa en el seu futur immediat i ha tornat a mostrar-se agraït al Barça per l'oportunitat de guanyar títols.

"M'agrada molt aquest joc i intentaré allargar el plaer com més temps millor. No penso en el futur, sempre he funcionat així. Vaig arribar amb 13 anys a un club excepcional, que, per mi, és el millor del món. He trobat tot el que necessitava aquí. Mai he sentit la necessitat d'anar-me'n, ja que és el lloc perfecte per a mi, per a la meva carrera i per a la meva família. Així han estat les coses. I estic molt agraït al club i la ciutat."

 

Anar al contingut