Futbol

Messi pot superar dimecres Zarra com a màxim golejador amb un club de la Lliga espanyola

Si Messi marca dos gols aquest dimecres davant la Reial Societat, superarà Zarra com a màxim golejador amb un club espanyol. Zarra va sumar 335 gols amb l'Athletic Club de Bilbao, mentre que l'argentí en suma 334 amb els dos que va aconseguir diumenge davant el Sevilla.

Actualitzat

Aquest dimecres, en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra la Reial Societat, Leo Messi pot batre el primer dels tres rècords que té a l'abast aquesta temporada. L'argentí ha aconseguit al llarg dels 404 partits que ha jugat amb el primer equip del F. C. Barcelona un total de 334 gols. El màxim golejador amb un club espanyol és Telmo Zarraonandia, conegut futbolísticament com a Zarra. El davanter de l'Athletic Club de Bilbao va sumar 335 gols en els seus 354 partits amb els lleons. Si Messi marca dimecres dos gols, superarà l'històric jugador.

Zarra és també qui més gols ha marcat en la història de la Lliga espanyola: 251. El davanter del Barça, després dels dos gols aconseguits aquest diumenge al camp del Sevilla és el cinquè, amb 226. El blaugrana té ben a prop els tres madridistes que el precedeixen: Di Stefano (227), Raúl (228) i Hugo Sánchez (234). Dissabte que ve, amb la visita del Rayo Vallecano al Camp Nou, tindrà l'ocasió de seguir-se acostant a la marca del davanter basc.

Si F. C. Barcelona i Reial Madrid es classifiquen per a la final de la Copa del Rei, Messi tindrà dues oportunitats de batre el tercer registre. En cas contrari, s'ho jugarà a una carta en la visita al Santiago Bernabéu de la jornada 29 de la Lliga BBVA. El davanter del Barça està igualat amb el seu compatriota Di Stefano com a jugadors que han marcat més gols en els duels directes entre els dos grans clubs de la Lliga espanyola, 18. Amb un gol en tindrà prou per trencar l'empat.

 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut