Messi, instants abans d'aixecar el trofeu de campions del món (Reuters)
Futbol

Messi portarà tots els records del Mundial a casa seva, a Catalunya

Ho ha explicat en una entrevista al diari "Olé"

Redacció Esport3Actualitzat

Lionel Messi ha ofert una exhaustiva entrevista al diari esportiu "Olé" en què ha fet repàs del que va suposar aconseguir el Mundial de Qatar amb l'albiceleste.

L'exblaugrana ha demostrat que, malgrat que visqui actualment a París, la que considera casa seva continua sent la de Catalunya, on vivia mentre jugava al Barça. Ha explicat que allà és on durà tots els records del Mundial:

"Ho tinc tot. Les botes, les samarretes, la capa. [...] M'ho guarden tot sempre. I ara al març m'ho duré tot cap a Barcelona, on tinc les meves coses i els meus records."

Un mes i mig després de proclamar-se campió amb l'Argentina, encara recorda amb emoció la consecució del títol i el moment en què va besar la copa:

"No sé explicar amb paraules el que vaig sentir en aquell moment. Quan vaig veure la Copa, no pensava que tindria aquella reacció. Va ser veure-la i anar-hi perquè la tenia tan a prop. Em va sortir de dins apropar-m'hi, tocar-la, besar-la. I va ser una emoció enorme poder dir que ja estava, que la podíem agafar i tocar. Va sortir sense pensar-ho perquè no l'havia vista abans de pujar."

Renega del "Què mires, babau?"

Fa uns dies Leo Messi va confessar que es penedia d'haver pronunciat durant el Mundial de futbol la frase "Què mires, babau? .Messi és conscient que la frase s'ha fet viral i ha arribat al mateix Djokovic, número 1 del tenis mundial, que la va dir en públic. Però segurament quan li molesta més sentir-la a l'argentí és quan Thiago o Mateo, els seus fills, la deixen anar per dirigir-se a ell.

"Els meu fills em carreguen amb això, i quan discuteixen o passa qualsevol cosa, la diuen"

Messi també es refereix a la foto que es va fer viral en què sortia al llit dormint amb la copa. Sobre això, ha explicat que amb el canvi horari havia dormit només una o dues hores i es va trobar que els companys li havien deixat el trofeu a l'habitació i va decidir fer la foto.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut