Gerard Piqué i Leo Messi no viatjaran a Milà, però Luis Suárez sí (Reuters)
Barça

Messi, Piqué i Sergi Roberto es queden fora de la llista de convocats del Barça per visitar l'Inter

Amb el Barça ja classificat com a primer de grup a la Champions, Ernesto Valverde comença les rotacions a la llista de convocats i es deixa diversos pesos pesants a Barcelona

Actualitzat

Ernesto Valverde ja va avisar que per al partit Inter-Barça hi hauria rotacions de jugadors titulars, pensant en els següents desafiaments a la Lliga i tenint en compte que el Barça ja té el bitllet per als vuitens de final de la Champions com a primer del seu grup. El tècnic basc compleix la seva paraula ja des de la llista de convocats: Leo Messi, Gerard Piqué i Sergi Roberto no figuren en la convocatòria per viatjar a Milà, mentre fins a sis jugadors del filial completen la convocatòria.

Al marge dels ja mencionats, tambçe falten a la llista Nélson Semedo, Jordi Alba, Arthur i Ousmane Dembélé, que no tenen l'alta mèdica, tot i que els dos primers s'han entrenat aquest dilluns amb el grup.

Per completar les baixes del primer equip, Valverde ha cridat els jugadors del filial Dani Morer, Ronald Araújo, Riqui Puig, Carles Pérez i Ansu Fati, a més d'Iñaki Peña, que viatja com a tercer porter.

 

 

ARXIVAT A:
MessiGerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut