Messi, instant abans d'aixecar el trofeu de campions del món (Reuters)
Futbol

Messi parla després del Mundial: "No m'agrada el que vaig fer"

L'astre argentí ha parlat del famós "Què mires, babau?" que va fer la volta al món després del Països Baixos-Argentina del Mundial

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'aixecar el trofeu de campió del món amb l'Argentina al Mundial de Qatar, Leo Messi ha parlat per primera vegada. En una entrevista amb Andy Kusnetzoff, l'exblaugrana ha fet balanç dels últims mesos, ha parlat del que va suposar per a la seva carrera la consecució del mundial i ha assegurat que es penedeix del ja famós "Què mires, babau?"​

Per fi, campió del món

"Sempre li dono les gràcies a deu. Jo sabia que em regalaria un mundial, no sé, ho sentia. Per sort, al final va passar el que tant havíem somiat. Des d'aquell dia tot va canviar per a mi, ara ja ho puc dir."

La celebració

"Ja vaig dir-ho abans que passés. Tot el que imaginava seria res comparat amb el que realment passaria, i així va ser. Va ser molt més gran del que havia imaginat, el que va passar amb la gent, les sensacions, la meva família, tot Argentina. Va ser molt més gran del que imaginava."

"Molts volien que guanyés l'Argentina"

"Òbviament, cada un volia que el seu país guanyés, però, a mesura que s'anaven quedant fora, anaven amb l'Argentina perquè desitjaven que jo fos campió del món. És una cosa que havia sentit durant molt temps, abans que comencés també. Més enllà que molta gent anava amb el seu país, volien que guanyés. Crec que mai havia passat una cosa així, tota aquesta energia va fer que al final passés."

El Mundial, la cirereta a una carrera perfecta

"Vaig dir a la meva família que s'havia acabat el patiment després de tant de temps, perquè hi va haver èpoques que vaig patir molt amb la selecció. Moltes decepcions, sempre haver estat tant a prop i que mai es donés. Vaig rebre durant molt de temps crítiques de tots colors i sé que la meva família patia igual o més que jo.

"Va ser com tancar el cercle: vam guanyar la Copa Amèrica i el Mundial. No queda res, s'ha acabat. És molt difícil d'explicar el que se sent en aquell moment, però és una mica això, el "ja està, s'ha acabat, ho he aconseguit tot amb la selecció, ho he aconseguit tot a la meva carrera, al Barça, he tancat la carrera de manera única. Quan vaig començar amb tot això, mai vaig imaginar-me que seria així, i arribar a aquest moment va ser el màxim."

El "Què mires, babau?" i els gestos a Van Gaal

"Tot el que va sortir va ser molt natural, havien passat moltes coses durant el partit. Van ser moments de tensió, de que el partit s'escalfi, amb l'àrbitre també. Estava en al zona mixta i just s'havia acabat el partit. No m'agrada donar aquesta imatge, el que vaig fer, l'"andá para allá bobo" i tot això."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut