Barça

Messi, nostàlgic amb els duels entre el Barça i el Madrid d'abans: "Els clàssics eren molt més especials amb Cristiano"

El crac argentí del Barça confessa que els partits contra el conjunt blanc han perdut un dels molts al·licients amb la marxa del portuguès a la Juventus
Actualitzat
TEMA:
Messi
Leo Messi i Cristiano Ronaldo es saluden abans de disputar un clàssic entre el Barça i el Reial Madrid (Reuters)

Leo Messi admet obertament, en una entrevista a Dazn Itàlia, que troba a faltar la rivalitat que tenia amb Cristiano quan el portuguès militava al Reial Madrid. El crac del Barça destaca que els clàssics són diferents des que Ronaldo juga a la Juventus.

"Va ser un duel que quedarà per a sempre perquè van ser molts anys i no es fàcil mantenir-se tant de temps competint al més alt nivell i més en els equips que estàvem, el Barça i el Madrid, els dos millors del món i competir d'igual a igual durant tants anys quedarà per sempre. Va ser molt bonic el duel esportiu entre nosaltres a nivell personal i crec que la gent també ho va gaudir ja fos del Barça, del Madrid o en general a qui li agradi el futbol ho haurà gaudit.

Obviament quan Cristiano estava al Madrid, si bé els partits sempre són especials, quan ell hi era, pel que significa, feia els partits molt més especials també, però són etapes que queden enrere, que anem cremant i que segueixen i que és el que hi ha avui"

 

ARXIVAT A:
Messi Reial Madrid