Barça

Messi: "Tal com estem no arribem per guanyar la Champions"

El capità blaugrana ratifica en una entrevista a Mundo Deportivo el seu compromís amb el club, però avisa: "Si volem la Champions hem de créixer, i molt. Ara per ara no hi arribem"

Actualitzat

En un moment d'ebullició del club, Leo Messi ha concedit una entrevista exclusiva al diari Mundo Deportivo on ha desgranat les seves sensacions al voltant de diferents temes de l'actualitat del club. Si en l'avançament de l'entrevista coneixíem les reaccions del capità al voltant del Barçagate, a la resta de l'entrevista destaca una afirmació que serveix per dissipar els temors del barcelonisme:

"No em passa pel cap anar-me'n del Barça. En molts moments vaig tenir la possibilitat de marxar, però mai em va passar pel cap fer-ho, i ara tampoc. Si el club vol, no hi ha cap problema per continuar. Estimo Barcelona i també trobo a faltar Rosario. Però això és casa meva, porto més temps vivint aquí que a l'Argentina. M'encanta viure a Castelldefels i faig una vida que m'agrada molt."

Messi ha demostrat la seva perfecta aclimatació a Barcelona, però també un discurs exigent com a capità del Barça:

"Si volem guanyar la Champions hem de créixer, i molt. Tal com estem avui no arribem al nivell. Hem de ser més regulars, més fiables i assimilar ràpid els conceptes nous. No podem repetir el que va passar a Roma o amb el Liverpool, quan vam sortir del partit i vam desconnectar."

El jugador argentí parla tant de Valverde com de Setién, els dos tècnics que hi ha hagut aquesta temporada al Barça:

"Vaig viure malament la destitució de Valverde. Maxava un gran entrenador i una grandíssima persona. El van marcar partits en què els jugadors vam ser més responsables que ell (...) Setién és molt proper, viu pendent de tots els detalls, li agrada molt el futbol i en parla contínuament."

Messi també explica la seva reacció contra Éric Abidal, secretari tècnic del Barça:

"Vaig respondre perquè em vaig sentir atacat. Vaig sentir que atacava els jugadors. (...) que posés els jugadors al mig de la destitució d'un tècnic em va semblar una bogeria. És el secretari tècnic qui pren les decisions i ha de fer-se'n càrrec (...) Em va doldre personalment, perquè ja es diu molt que prenc decisions i mano, cosa que no és certa."

En l'àmplia entrevista concedida, Messi també lloa jugadors com Ansu Fati o Lautaro Martínez. I es refereix també a Neymar:

"A mi també em va molestar que Neymar marxés com ho va fer, però a nivell esportiu és un dels millors jugadors del món i m'encantaria que tornés."

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut