Barça

Messi no completa l'últim entrenament i es queda fora de la llista de convocats per viatjar a Bilbao

El Barça afrontarà el primer partit oficial de la temporada sense Leo Messi. El crac argentí no ha pogut completar l'entrenament amb tots els internacionals i finalment s'ha quedat fora de la llista de convocats per viatjar a Bilbao, on els blaugrana disputaran l'anada de la Supercopa espanyola a San Mamés. En canvi, Thierry Henry s'ha recuperat a temps d'unes molèsties als tendons d'Aquil·les i sí que ha entrat a la convocatòria. Amb les baixes de Messi, Iniesta, Márquez i Ibrahimovic, Pep Guardiola, que ha descartat el fitxatge de Cesc per aquesta temporada, haurà de tirar del planter en busca del primer títol de la temporada.

Actualitzat
Aquest diumenge comença oficialment la temporada de futbol amb el primer títol en joc. El Barça jugarà a San Mamés contra l'Athletic Club de Bilbao, en el partit d'anada d'aquesta final. El Barça, que té set supercopes a les seves vitrines, busca un títol que no guanya des de fa tres anys. L'Athletic Club, per la seva banda, només en té una en tota la seva història i la va aconseguir la temporada 1984-1985.

El Barça s'ha entrenat aquest dissabte al vespre per preparar el partit contra l'Athletic i en aquesta sessió Leo Messi s'ha exercitat en solitari al marge del grup. L'argentí, amb una contractura muscular, no ha entrat per precaució a la llista de convocats per al partit a terres basques. Guardiola tampoc podrà comptar amb Rafa Márquez, que continua amb problemes al bessó, i també té les baixes conegudes d'Iniesta i Ibrahimovic. El davanter suec, que s'està recuperant d'una fractura en un dit de la mà esquerra, debutarà amb la samarreta blaugrana dimecres que ve contra el Manchester City al Trofeu Joan Gamper. 

Amb totes aquestes baixes, Pep Guardiola haurà de confiar de nou en el planter en busca d'un bon resultat per afrontar amb garanties el partit de tornada al Camp Nou. El tècnic ha convocat els jugadors del filial Fontàs, Muniesa, Jeffren i Jonathan dos Santos, mentre que s'ha quedat fora de la llista, en aquest cas per qüestions tàctiques, el brasiler Henrique. Diumenge al matí, entrenament a porta tancada a dos quarts de deu, i a les onze l'expedició marxarà en avió cap a Bilbao.

Guardiola descarta el fitxatge de Cesc

El nom propi que ha estat més present en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest diumenge contra l'Athletic Club ha estat el de Cesc Fàbregas. Pep Guardiola ha volgut posar fi a qualsevol especulació sobre el futur del desitjat migcampista de l'Arsenal i ha descartat el fitxatge del jugador català aquesta temporada.

"No vindrà perquè Wenger ha venut ja Kolo Touré i Adebayor, dos jugadors molt importants. Nosaltres hem de centrar-nos, i en la meva opinió no serà possible que Cesc vingui aquest any", ha sentenciat amb contundència el tècnic blaugrana. Guardiola ha admès que Cesc és "un jugador interessantíssim" i que a més "va sortir del planter del Barcelona, format a Londres", però al mateix temps ha donat per fet que "el que toca és que jugui un altre any a Anglaterra".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut