Leo Messi, celebrant un gol amb Luis Suárez i Antoine Griezmann (Reuters)
Barça

Messi, més gols que partits en l'última dècada

El davanter blaugrana encapçala el rànquing golejador de l'últim decenni (522) a distància de Cristiano Ronaldo (477)

Actualitzat

Aprofitant el final de l'any 2019 i -per alguns- el final de la dècada, el portal especialitzat Transfermarkt ha publicat una estadística en què recopila els màxims golejadors dels últims 10 anys, encapçalat per Leo Messi. El jugador del Barça ofereix uns números que semblen d'una altra época: Messi ha marcat en els últims 10 anys 522 gols, molts més que el segon classificat a la llista, Cristiano Ronaldo (477). El davanter argentí és, a més, l'únic de la llista que surt a més d'un gol per partit (522 gols en 521 partits).    

Messi no és l'únic jugador blaugrana de la llista dels 10 millors golejadors de la dècada: en el cinquè lloc hi apareix Luis Suárez, que ha firmat 303 gols en 445 partits repartits entre l'Ajax, el Liverpool i el Barça.  

 

La superioritat de Messi és clara en els últims 10 anys: no només encapçala el ràniquing de golejadors, sinó que també ho fa amb la llista d'assistents, d'acord amb les dades recopilades per Transfermarkt. També en aquesta llista, Luis Suárez apareix en un lloc destacat.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut