Imatges escollides per Leo Messi i Luis Suárez per il·lustrar els seus missatges de comiat
Barça

Jugadors del Barça mostren a les xarxes socials la seva gratitud cap a Valverde

Leo Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Arthur Melo o Ansu Fati han utilitzat les xarxes socials per acomiadar-se del tècnic cessat

Actualitzat

El Barça tanca l'etapa amb Ernesto Valverde al capdavant de l'equip de forma abrupta i alguns dels pesos pesants han volgut fer pública la seva gratitud cap al tècnic basc. Entre ells, dos pesos pesants, com Leo Messi o Luis Suárez. L'uruguaià, actualment lesionat, ha estat el primer a reaccionar a la marxa de Valverde, lloant no només la professionalitat del míster, sinó també la seva vàlua humana. 

 

 

Un altre jugador lesionat, com és Arthur Melo, també ha expressat la seva gratitud cap a Valverde ressaltant que la seva acollida va ser bàsica per la seva adaptació al futbol espanyol. 

 

Leo Messi, capità i gran figura de l'equip, també ha donat les gràcies a Valverde i li ha demostrat la seva estima. 

 

 

Gerard Piqué ha fet un tuit on posava en valor els títols aconseguits amb Valverde a la banqueta i es mostrava agraït pel temps que ha pogut compartir amb ell en el vestidor blaugrana:

 

Finalment, també Ansu Fati ha fet servir el seu compte a instagram per adreçar un emotiu missatge a Ernesto Valverde, el tècnic que li va donar l'alternativa a Primera Divisió sent un juvenil. El jove jugador blaugrana ha confessat que sempre estarà agraït al tècnic vitorià. 

 

ARXIVAT A:
Valverde
Anar al contingut