Messi
Leo Messi (Reuters)
Barça

Messi llança un dard al PSG: "Vaig ser l'únic que no va tenir un reconeixement"

L'argentí ho ha dit una entrevista amb l'humorista argentí Miguel Garrados, en què també ha manifestat que li agradaria ser director esportiu quan es retiri

Redació Esport3Actualitzat

Messi encara no vol sentir a parlar de retirades, però fa un temps que hi comença a pensar. L'argentí n'ha parlat en una entrevista amb l'humorista argentí Miguel Garrados, enregistrada abans que es retirés amb molèsties a menys d'una setmana de la final de la Copa US Open.

"Què faré? No ho sé, m'agrada tot el que està relacionat amb el futbol, m'agrada estar amb els nois, ensenyar, també ser director esportiu, però no sé per on aniré."

El davanter ja ha fet un pas deixant Europa per seguir gaudint del futbol. Vol arribar bé per competir la Copa Amèrica de l'any que ve i reconeix que no sap si podrà jugar el Mundial del 2026.

"No sé si hi arribaré. No hi penso, encara, perquè està molt lluny. Sí que penso en la Copa Amèrica dels Estats Units, que serà bonica. Després ja es veurà, depèn de com em vagi sentint."

Dard al PSG

És sabut que el pas de l'exblaugrana pel PSG no ha estat com esperava. Va marxar amb l'afició en contra i sense el reconeixement que ell creu que mereixia.

"Era comprensible, era al lloc on havíem guanyat la final del Mundial i era culpa nostra que no haguessin sigut campions del món ells una altra vegada. Vaig ser l'únic jugador dels 25 que no vaig tenir un reconeixement".

"Es va donar així. No va ser com esperava, però sempre les coses passen per alguna cosa. Si bé allà no hi estava bé, em va tocar ser campió del món allà. Tot passa per alguna cosa, havia de ser així."

Messi, però, ha relativitzat i ha dit que tot passa per alguna cosa. També ha dit que tenia bona relació amb tots els jugadors de l'equip francès.

Un pare amb valors blaugranes

Al llarg de la conversa, l'argentí ha reflexionat sobre temes més personals com el seu dia a dia a Miami o la paternitat.

"Crec que soc un bon pare. Intento involucrar els meus fills amb els valors que em van ensenyar de petit. Els valors del Barcelona són molt importants i marcats, hi vaig anar amb 13 anys."

Una frase d'aquelles que fa treure un somriure als culers. Veurem si el futur el torna a portar a Barcelona.

Anar al contingut