Leo Messi, celebrant el gol que ha obert el marcador (Reuters)
Futbol

Messi lidera el triomf de l'Argentina sobre l'Uruguai

L'equip "charrúa", amb Ronald Araujo com a titular, no pot evitar la derrota (3-0) davant una selecció argentina que fa un pas cap al Mundial

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi ha obert el marcador gairebé sense voler i ha liderat la victòria de l'Argentina sobre l'Uruguai (3-0) en un dels grans clàssics del futbol sud-americà.

La selecció "albiceleste" ha brodat un gran futbol i ha completat el marcador amb els gols de Rodrigo de Paul i de Lautaro Martínez davant una selecció uruguaiana que ha comptat amb la presència com a titular del central blaugrana Ronald Araujo.

La jugada del tercer gol s'ha viralitzat gràcies a una acció on Messi ha 'enganyat' a fins a set jugadors d'Uruguai per obrir el joc a un company seu. Com si fos un truc de màgia, o a l'estil dels dibuixos animats d'Oliver i Benji, la jugada ha acabat amb gol de Lautaro Martínez. En aquest vídeo ho pots veure:

També ha estat titular amb els visitants Luis Suárez, que ha desaprofitat almenys dues clares ocasions de gol amb el 0-0 al marcador

Amb aquest triomf, l'Argentina es consolida al segon lloc del grup sud-americà de classificació per al Mundial de Qatar.

Els vigents campions continentals tenen ara 22 punts en 10 partits, 6 punts menys que el Brasil, que no va passar de l'empat (0-0) en la seva visita a Colòmbia. Per les dues places fixes restants -i la de repesca- la lluita està més tancada: l'Equador i l'Uruguai tenen 16 punts, i Colòmbia, 15.    

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut