Barça

Messi: "L'eliminació de la Lliga de Campions va ser un cop molt dur"

Leo Messi reconeix en una entrevista a l'ESPN que el Barça va entrar en crisi en el pitjor moment, però que ara ja s'ha recuperat

Actualitzat

Leo Messi ha reconegut en unes declaracions a la cadena esportiva ESPN que "l'eliminació davant de l'Atlètic de Madrid en la Lliga de Campions va ser un cop molt dur. Vam ser molt superiors en l'anada i podríem haver deixat sentenciada l'eliminatòria, però no ho vam fer i després jugar al Vicente Calderón va ser molt difícil".

"Vam patir una davallada quan menys ho esperàvem, després de l'aturada de seleccions, vam perdre contra el Reial Madrid i vam ser eliminats per l'Atlètic, i després ens vam deixar molts punts en partits consecutius de la Lliga. Afortunadament ens hem refet i ara tornem a ser a dalt de la Lliga", ha reconegut Messi.

L'estrella del FC Barcelona no espera que l'últim partit de dissabte contra el Granada sigui fàcil, tot i que els andalusos ja s'hagin assegurat la permanència. "Ens queden dues finals i seria molt gran acabar la temporada guanyant les dues. També hagués estat molt bé ser a la final de la Lliga de Campions, però no podrà ser. Així que guanyar 2 de 3 serà espectacular". I, respecte a la tercera, ha reconegut que, "per a la gent de Barcelona, seria un plaer que la guanyi l'Atlètic de Madrid".

Messi, finalment, ha reconegut quin és el repte que li queda per aconseguir com a futbolista professional: "L'espina que em queda en la meva carrera és la selecció, després d'haver arribat a algunes finals".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut