Messi en la campanya "Tots som un batec" (@FCF_CAT)
Futbol

Messi i la Federació, junts per la cardioprotecció del futbol català

El davanter del Barça, a través de la Fundació Leo Messi, se suma a la campanya de la Federació Catalana de Futbol "Tots som un batec". Permetrà la instal·lació d'un desfibril·lador en tots els camps de futbol i pistes de futbol sala de Catalunya que encara no en tenen

Redacció Esport3Actualitzat

"Marcar un gol és important. Salvar vides, molt més". Aquest és el missatge de Leo Messi en la campanya "Tots som un batec", impulsada per la Federació Catalana de Futbol. S'hi ha sumat el capità del Barça a través de la seva fundació i servirà per garantir que hi hagi desfibril·ladors en tots els camps de futbol i totes les pistes de futbol sala de Catalunya.

 

 

La Federació Catalana ha firmat un conveni amb la Fundació Leo Messi, la Fundació La Caixa i CardioSOS per cardioprotegir tot el futbol i el futbol sala de Catalunya. Així, tots els clubs que no tinguin equip de cardioprotecció podran acollir-s'hi i disposar d'un desfibril·lador a les seves instal·lacions. La campanya s'engega aquesta temporada i tindrà continuïtat durant el pròxim curs.

Anar al contingut