De Jong i Messi formen part del millor equip de l'any de la FIFA
Futbol internacional

Messi i De Jong, escollits al millor equip de l'any als premis The Best

El Barça ha estat superat pel Reial Madrid, que aporta quatre integrants al millor onze de l'any: Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric i Eden Hazard

Actualitzat

Dos jugadors del FC Barcelona, Leo Messi i Frenkie de Jong, han estat escollits en l'equip ideal de la FIFA en la gala dels Premis The Best a Milà. L'argentí i l'holandès. L'equip blaugrana ha estat superat pel Reial Madrid, que aporta quatre integrants al millor onze de l'any: Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric i Eden Hazard.

El millor equip de l'any es completa amb el porter brasiler Alisson Becker (Liverpool), els defenses holandesos Matthijs De Ligt (Juventus) i Virgil Van Dijk (Liverpool), el portuguès Cristiano Ronaldo (Juventus) i el francès Kylian Mbappé (París Saint-Germain).

I una de les ovacions més importants de la nit ha estat quan s'ha fet públic l'onze ideal femení de la temporada passada, marcada per la disputa del mundial. Hi ha cinc jugadores nord-americanes que es van proclamar campiones i tres jugadores de l'Olympique de Lió, que van guanyar la Champions contra el Futbol Club Barcelona.  

Anar al contingut