Barça

Messi i Alves s'incorporen a la disciplina del Barça per fer la gira de dos partits per Àsia

Leo Messi i Dani Alves s'incorporen aquest dissabte a la disciplina del primer equip del Barça. El brasiler ha passat al matí la corresponent revisió mèdica i l'argentí ho farà a la tarda. Tots dos viatjaran aquest diumenge amb la resta de l'expedició cap a Àsia, on els blaugranes faran una gira de dos partits. El 4 d'agost els homes de Guardiola faran la primera aturada a Seül, on s'enfrontaran a un combinat de jugadors de la Lliga de Corea del Sud, i quatre dies més tard viatjaran fins a la Xina per jugar contra el Gouan a Pequín. Per aquest minigira el tècnic blaugrana ha fet una convocatòria de 28 jugadors, on destaca la presència del bielorús Hleb, que no va disputar l'amistós a Oslo contra el Valerenga per decisió tècnica.

Actualitzat
Alves i Messi s'incorporen a la disciplina blaugrana després d'haver gaudit de 28 i 27 dies de vacances, respectivament. El brasiler les va començar després de caure eliminat amb la seva selecció en els quarts de final del Mundial davant Holanda el 2 de juliol. Un dia després, era Messi qui s'acomiadava de Sud-àfrica, també als quarts de final, després que l'Argentina encaixés una golejada històrica davant Alemanya.

Amb Messi i Alves, Guardiola ja disposarà de tres dels jugadors del Barça que van participar en el Mundial, després del retorn d'Abidal el passat dilluns. Ara només faltarà la incorporació dels vuit internacionals que van guanyar la Copa del Món amb Espanya i que tornaran a l'equip el 9 d'agost.

Guardiola convoca 28 jugadors

Pep Guardiola ha donat la llista de convocats que marxaran aquest diumenge per fer la gira asiàtica. El tècnic blaugrana s'emportarà un total de 28 jugadors, 17 del filial, i només 11 del primer equip, on destaca la novetat de Hleb, que no va disputar el primer amistós de la pretemporada a Oslo per decisió tècnica, i les baixes de Bojan i Jeffren, convocats amb la selecció espanyola sub-21. A l'espera del retorn dels vuit internacionals espanyols, la llista de convocats completa és la següent: Pinto, Miño, Oier, Ilie, Sergi Gómez, Milito, Maxwell, Martí Riverola, Jonathan Dos Santos, Víctor Sánchez, Jonathan Soriano, Adriano, Armando, Dalmau, Benja, Ibrahimovic, Edu Oriol, Keita, Muniesa, Nolito, Sergi Roberto, Víctor Vázquez, Fontàs, Abidal, Dani Alves, Messi, Hleb i Tello.
Anar al contingut