Futbol

Messi i Alexis es juguen una plaça al Mundial del Brasil amb les seves seleccions

L'aturada de les Lligues a Europa i Sud-amèrica per la classificació per al Mundial al Brasil el 2014 ha tornat a deixar en quadre als grans equips de la lliga. Així l'Argentina de Messi és Buenos Aires preparant el partit contra el Paraguai que es disputarà aquest 10 de setembre a Asunción, vàlid per a la classificació de la zona Sud-amèrica com també fa Xile amb Alexis. L'Argentina encapçala aquesta classificació amb 26 punts.

Actualitzat
L'aturada de les Lligues a Europa i Sud-amèrica per la classificació per al Mundial al Brasil el 2014 ha tornat a deixar en quadre els grans equips de la Lliga. Així l'Argentina de Messi és Buenos Aires preparant el partit contra el Paraguai que es disputarà aquest 10 de setembre a Asunción, vàlid per a la classificació de la zona Sud-amèrica com també fa Xile amb Alexis. L'Argentina encapçala aquesta classificació amb 26 punts.

D'altra banda, Neymar, que amb la seva selecció no ha de disputar cap partit de classificació ja que és el país amfitrió, només juga amistosos. Aquest cop és aquest dissabte a un quart de deu a l'estadi Mané Garrincha i contra Austràlia, partit que serà transmès en directe per Esport3. Els australians ja fa cinc dies que s'entrenen a Brasília, mentre que els jugadors locals volen trencar la mala imatge que van oferir contra Suïssa, aquest agost per recuperar el nivell de l'última Copa Confederacions.

I Xile, amb el blaugrana Alexis Sánchez, jugarà la matinada del dissabte contra Veneçuela. Xile ocupa la quarta posició amb 21 punts, a cinc de l'Argentina de Messi.

Pel que fa els jugadors del Madrid, Cristiano Ronaldo i Portugal s'han d'enfrontar divendres a Irlanda del Nord, a Belfast, en partit de classificació per al Mundial 2014. Els portuguesos són els líders del Grup F amb 14 punts, però amb un partit més que els seus rivals. Quatre dies més tard, els homes de Paulo Bento viatjaran a Boston per jugar un amistós amb el Brasil.

El nou company de CR7 al Reial Madrid, el gal·lès Garhet Bale, té un doble enfrontament. Primer contra Macedònia i després contra Sèrbia. El país de Gal·les és el quart classificat en el grup A amb 6 punts, lluny de Bèlgica, que és líder amb 19 punts.

Per acabar tenim Alemanya, líder del grup C, del madridista Khedira, però sobretot del ja exmadridista Mesut Özil, que aquest 6 de setembre jugarà contra Àustria, segona del grup, i el 10 de setembre viatjarà cap a les illes Fèroe, per disputar el segon partit classificatori. Joaquim Löw, el seleccionador, li ha donat a Özil el comandament de la selecció germànica.
Anar al contingut