Lliga de Campions

Messi: "Ha estat espectacular, hem mostrat el que som"

El crac argentí s'ha mostrat molt content per tornar a les semifinals de la Champions quatre anys després i ha donat un toc d'atenció a l'equip pel mal inici de partit

Actualitzat

Leo Messi ha assegurat després de trencar la mala ratxa de sis anys sense marcar en quarts de final de Lliga de Campions amb un doblet contra el Manchester United que el Barça ha desplegat un futbol espetacular després d'un mal inici i que han demostrat que són un equip que aspira a guanyar tots els títols aquesta temporada.

"Ha estat espectacular, hem mostrat el que som. Els primers cinc minuts hem entrat freds, una mica nerviosos. El resultat de l'anada era una mica estrany, però després dels gols vam fer un futbol espectacular."

Messi ha analitzat els seus dos gols que el situen com a "pichichi" en solitari de la Champions amb 10 dianes.

"He tingut sort que ha entrat el primer, ha sortit fort. El segon ha estat més afortunat, però l'important és que hem aconseguit l'objectiu de passar els quarts que feia temps no aconseguíem."

L'argentí s'ha mostrat content pel triomf però ha donat un toc d'atenció i ha avisat que la imatge de l'inici de partit no la poden repetir a les semifinals.

"No podem sortir així en un partit de Champions. Tenim l'experiència de Roma i en un partit de Champions cinc minuts dolents et poden deixar fora. Hem de ser conscients d'això perquè la semifinal serà dificilíssima. Avui hem fet un gran partit."

El Barça ja espera rival per a semifinals però el crac argentí no ha volgut escollir entre Porto o Liverpool.

"Qualsevol equip és complicat, ha quedat demostrat. Sigui Liverpool o el Porto serà difícil. Per una final de Champions hi ha els que s'ho mereixen, els millors. Serà complicat."

Per últim, Messi no ha volgut parlar de triplet i ha demanat primer rematar el títol de lliga abans de centrar-se en les semifinals de la Champions.

"Hem fet un pas més, poc a poc. Ara, acabar d'encarrilar la Lliga, ser campions al més aviat possible, no relaxar-nos i després a preparar el partit de semifinals com mereix."

Anar al contingut