Leo Messi cobrarà una petita part en criptomoneda (Efe)
Futbol

Messi guanyarà 110 milions al PSG si compleix els 3 anys de contracte

Leo Messi s'embutxacarà 110 milions d'euros de salari si compleix el contracte que va firmar amb el PSG, segons el diari "L'Équipe". Una part del salari li serà retribuït en criptomoneda

Redacció Esport3Actualitzat

El rotatiu francès afirma que l'exjugador blaugrana, ​​que podria debutar demà a la Lliga contra el Lió en un partit que es podrà seguir a Esport3, guanyarà 30 milions per cadascuna de les tres temporades.

Es tracta d'un salari similar al que havia acordat amb el Barça i proper al del brasiler del PSG Neymar, fins ara el jugador més ben pagat del club francès.

A aquesta retribució, neta, Messi suma una prima de fidelitat de 10 milions d'euros per cadascuna de les dues últimes temporades, en cas de complir-les, de manera que les temporades 22/23 i 23/24 guanyaria 40 milions.

Amb aquesta retribució, Messi se situa com el jugador més ben pagat del club, una mica per sobre de Neymar, mentre que l'altra estrella de l'equip, el francès Kylian Mbappé, guanya uns 12 milions. L'atacant francès finalitza contracte al final de la present temporada i, de moment, no ha volgut renovar, malgrat que el PSG li ha ofert un salari similar al de Neymar, segons la premsa.

"L'Équipe" revela també que una petita part del salari de Messi, 1 milió dels 30, li serà retribuït en criptomoneda, dins d'un contracte de patrocini que el club ha signat amb una empresa dedicada a aquest tipus de monedes.

Amb aquesta fórmula, que s'aplica per primera vegada amb un jugador del renom de Messi, el PSG ha aconseguit revaloritzar el seu contracte de patrocini amb aquesta empresa, fet que sumat a l'explosió de vendes de samarretes des de la incorporació de Messi, contribueix a finançar el fitxatge del sis vegades guanyador de la Pilota d'Or.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut