Messi ha rebut el premi The Best de mans de Gianni Infantino
Futbol internacional

Messi guanya per primer cop el premi The Best al millor futbolista de l'any

El crac argentí del Barça s'ha imposat als altres dos finalistes, el central holandès del Liverpool Virgil van Dijk i el davanter portuguès de la Juventus de Torí Cristiano Ronaldo, absent de la gala que s'ha celebrat a la Scala de Milà. En categoria femenina, la guanyadora ha estat la nord-americana Megan Rapinoe

Actualitzat

Leo Messi ha guanyat el premi The Best de la FIFA per primer cop en la seva carrera esportiva. El crac argentí del Barça s'ha imposat als altres dos finalistes, el central holandès del Liverpool Virgil van Dijk i el davanter portuguès de la Juventus de Torí Cristiano Ronaldo, absent de la gala que s'ha celebrat a la Scala de Milà.

Messi havia fet dos segons llocs en les edicions guanyades per Ronaldo i en la passada, que es va adjudicar Luka Modric, ni tan sols apareixia en la terna de finalistes. Leo Messi s'ha imposat en la quarta edició del premi.

L'argentí acredita 51 gols en 50 partits, la Lliga guanyada amb el Barça, la Bota d'Or com a màxim golejador de les lligues europees i el tercer lloc amb l'Argentina a la Copa Amèrica. El seu principal rival era Van Dijk, patró de la defensa del Liverpool campió d'Europa i recent premi al millor jugador de la UEFA. El vencedor de les dues primeres edicions del premi, Cristiano Ronaldo, ha quedat com el tercer en discòrdia.

Megan Rapinoe, millor jugadora 

En categoria femenina, la futbolista nord-americana Megan Rapinoe ha complert els pronòstics que la situaven com a favorita i ha guanyat el premi The Best a la millor jugadora de l'any. Rapinoe, capitana de la selecció dels Estats Units que es va proclamar campiona del món, s'ha imposat a la seva compatriota Alex Morgan i l'anglesa Lucy Bronze.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut