FUTBOL

Messi fa una 'fosa a negre' contra el racisme

El crac argentí s'uneix a l'apagada digital per lluitar contra els excessos policials després de la mort de George Floyd

Redacció Esport3Actualitzat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BLM #blackouttuesday

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

Leo Messi s'ha unit a la campanya Blackout Tuesday, l'apagada a les xarxes socials com a protesta per la mort de George Floyd a mans de la policia de Minneapolis i per promoure un canvi social contra el racisme. L'argentí ha tenyit el seu compte d'Instagram de negre i s'ha sumat així a l'acció, amb un parell d'etiquetes prou clares: la d'aquest dimarts de reivindicació (#blackouttuesday) i la ja clàssica #BLM. Black Lives Matter és un moviment activista sorgit als Estats Units a les comunitats afroamericanes contra la violència policial cap a les persones negres.

Aquest acte de protesta i per crear consciència s'ha impulsat primer des de la indústria musical, amb la participació d'artistes com Rihanna, Beyoncé, Taylor Swift, Demi Lovato o Mike Jagger, i s'ha anat estenent a tots els vessants del món de l'espectacle. El món de l'esport no n'ha estat aliè, amb la participació activa, per exemple, dels comptes de Nike i Adidas. Figures de l'esport i clubs també s'hi estan afegint amb el pas de les hores i Messi, com a referència universal, també ha volgut posar-hi el seu granet de sorra.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut