Barça

Messi fa el primer entrenament amb el grup a l'"stage" de pretemporada a Saint George's Park

L'estrella argentina del Barça s'ha entrenat per primera vegada aquesta pretemporada amb els seus companys després d'escurçar les seves vacances per incorporar-se a l'"stage" a Anglaterra

Actualitzat

El Barça ja ha tornat a trepitjar els camps de Saint George's Park, el mateix escenari d'ara fa dos anys, per preparar el que acabaria sent l'any del triplet. Luis Enrique ha programat una primera presa de contacte a les instal·lacions de la Federació Anglesa de Futbol. L'equip blaugrana ha viatjat al matí a Anglaterra amb la presència de Leo Messi, que ha escurçat nou dies les seves vacances per incorporar-se a l'"stage" de pretemporada.

Un mes després de caure a la final de la Copa Amèrica contra Colòmbia, el crac argentí del Barça ja s'ha entrenat per primera vegada amb la resta dels seus companys en una sessió on ha acaparat tot el protagonisme. Messi s'ha exercitat al costat del seu amic inseparable Luis Suárez, demostrant la seva bona química tant dins com fora dels terrenys de joc.

Al Barça encara falten per incorporar-se els internacionals que van disputar l'Eurocopa, a més dels brasilers Neymar i Rafinha, que estan concentrats amb la selecció per disputar els Jocs Olímpics amb el Brasil.

Dissabte, a les 19.00, en directe per TV3, el Barça disputarà el primer partit amistós de la pretemporada, a Dublín, contra el Celtic de Glasgow.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut