Messi aixeca la Copa com a capità del Barça (EFE/ Julio Muñoz)
Barça

Messi: "És especial haver aixecat la primera Copa com a capità"

El crac argentí ha assegurat en declaracions a Barça TV que l'equip es mereixia una alegria després d'un inici de temporada molt complicat

David CarballoActualitzat

Leo Messi ha admès en declaracions a Barça TV que aixecar aquest títol de Copa com a capità blaugrana és molt especial i ha destacat que l'equip mereixia una alegria com aquesta després d'un inici de temporada molt complicat.

"Estem molt contents, aquest grup es mereixia una alegria. És especial haver aixecat la primera Copa com a capità al club on he viscut tota la vida."

El crac argentí també ha reconegut que se li ha fet estrany no poder celebrar el títol amb l'afició del Barça per les restriccions per la pandèmia del coronavirus.

"És molt estrany no poder celebrar la Copa amb l'afició i la família. És una llàstima perquè les finals de Copa sempre són molt especials. Les aficions del Barça i l'Athletic les gaudien molt."

Per últim, Messi espera que aquest títol serveixi d'impuls per poder lluitar fins al final per la Lliga.

"És un any diferent, de canvis, amb joves... Ens va costar arrencar al principi, però l'equip s'ha anat fent fort i estem a la lluita per la Lliga. Falten molts partits i passaran moltes coses."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut