Leo Messi, celebrant el seu tercer gol de la tarda amb Dembélé (Reuters)
Barça

Messi: "Era importantíssim guanyar aquí"

L'atacant blaugrana, autèntic protagonista del partit amb un hat-trick, valora el resultat obtingut: "hem tornat a fer un gran partit i han tornat els gols"

Actualitzat

Leo Messi, el gran protagonista del Sevilla-Barça (2-4), ha atès els mitjans després del triomf blaugrana. El crac argentí n'ha fet aquesta valoració:

"Era importantíssim guanyar avui pel que significa guanyar aquí, per mantenir la distància amb els rivals, i perquè ara ve el moment decisiu i cada vegada costa més guanyar els partits".

Messi ha recalcat la dificultat de guanyar en un estadi com el Sánchez Pizjuán: "Aquest camp sempre ha sigut difícil i ens hem trobat amb el resultat en contra, però hem sabut reaccionar i hem obtingut un resultat molt bo". El capità del Barça ha admès que l'equip ha passat per una mala ratxa: "No sempre podem jugar a un gran nivell i teníem una ratxa en què no fèiem el millor futbol i ens costava marcar. Avui hem tornat a fer un gran partit i han tornat els gols".

Per últim, l'atacant barcelonista ha avisat que l'equip està mentalitzat per intentar aconseguir aquest dimecres, al Santiago Bernabéu, el pas a la final de la Copa del Rei: "Tot és important per a nosaltres. No tirem cap competició. Estem a un partit d'una final. Serà duríssim perquè és al camp del Madrid, però nosaltres intentarem aconseguir-ho tot".

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut