Messi celebra un dels dos gols que ha marcat a l'Olympique de Lió (EFE)
Lliga de Campions

Messi: "Ens hem de preparar perquè ara ve el més dur"

El crac blaugrana reconeix que en els quarts de final de la màxima competició europea tots els rivals són complicats

Actualitzat

Després de signar un doblet decisiu en el triomf del Barça sobre l'Olympique de Lió al Camp Nou que ha valgut el bitllet per als quarts de final de la Lliga de Campions, Leo Messi ha valorat el partit a la zona mixta:

"Hem patit una estona amb el 2-1. Era una jugada a pilota parada, no havien fet res fins llavors i ens ha tocat patir. Per sort, de seguida ha arribat el 3-1 i hem pogut estar tranquils. Hem sortit a buscar el partit. Quan hem fet el primer, llavors hem començat a moure la pilota i amb el 3-1 hem trobat molts més espais."

 

A l'hora de pronunciar-se sobre si té alguna preferència de cara al sorteig dels quarts de final de la Champions de divendres. Messi admet que a aquestes alçades de la competició ja no queden rivals fàcils i destaca, a més, la brillant actuació d'un vell conegut:

"El que va fer Cristiano amb la Juventus va ser impressionant. Creia que l'Atlètic tindria més força però Cristiano va tenir una nit màgica. Els rivals del sorteig són tots molt difícils. Toqui qui toqui serà complicat. Ens hem de preparar pel més dur que és el que ve ara."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut