Futbol

Messi, en mode president, alerta Setién i Abidal

Messi ha tancat avui la primera setmana d'entrenaments completa amb una segona tongada de tests del coronavirus. L'argentí ha estat callat durant el confinament, però, en una entrevista a dos dels diaris esportius de casa nostra,  ha fet un toc d'atenció a Quique Setién, en clau de present, i a Éric Abidal, de cara al futur

Jordi GrauActualitzat

Messi torna a donar voltes al mateix. Té la Champions al cap. Creu que hi ha bona plantilla, però que el joc de l'equip ha de millorar molt. A casa, confinat, va escoltar l'optimisme del míster. Avui ha triat el diari "Sport" per respondre:

 "Potser Setién ho va entendre malament o li van explicar malament; no podem guanyar la Champions jugant com abans de l'aturada."

I afegeix ... 

"Jo he participat a la Champions tots els anys i jugant així no podíem guanyar-la."

És transparent, no enganya. A pesar del bon resultat a San Paolo, marxava amb aquesta cara, preocupat pel joc de l'equip. En clau de present assenyala l'entrenador. En clau de futur, el secretari tècnic. En aquest cas, al diari "Mundo Deportivo". Li agrada Lautaro, el coneix bé de la selecció, i malgrat que és conscient de la situació econòmica tan complicada; avís per a Abidal:

"S'ha d'estar fi i encertat amb els fitxatges per millorar el que tenim."

Un Messi que parla en mode president i que va boig per tornar a jugar a pilota:

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut