Leo Messi, durant l'entrevista a la FIFA
Barça

Messi: "El futbol mai s'atura i és difícil parar-se a pensar en el que has aconseguit"

El crac argentí del Barça ha recordat amb nostàlgia aquell 2009 quan va conquerir la Pilota d'Or i el FIFA World Player per primera vegada

Actualitzat

Leo Messi ha fet un repàs dels deu anys que han passat des que va ser escollit millor jugador del món per primera vegada en una entrevista a la FIFA concedida després de ser distingit amb el seu primer premi The Best. El crac argentí del Barça ha recordat amb nostàlgia aquell 2009 quan va conquerir la Pilota d'Or i el FIFA World Player.

"Ha passat molt de temps i han passat moltes coses entremig. Vaig créixer molt com a jugador i com a persona, estic casat, tinc tres fills... Lamentablement, va passar tot molt ràpid", explica un Messi que des de llavors acumula cinc Pilotes d'Or i ara un The Best.

El davanter del FC Barcelona s'ha mostrat il·lusionat de poder recordar aquests bons moments i ha confessat que el futbol no permet assaborir els èxits del passat.

"No podem gaudir d'aquesta professió, del que s'aconsegueix, perquè el futbol mai s'atura i és difícil parar-se a pensar en el que has aconseguit. Quan hi ha coses velles d'anys anteriors, realment t'adones del que significa, que va ser bonic aquell moment i l'important que és gaudir el dia a dia."

A banda dels guardons individuals, Messi ha conquerit 36 títols al llarg de la seva extensa i triomfal carrera, entre ells, quatre Lligues de Campions, deu Lligues i uns Jocs Olímpics. Tot i això, ha volgut traslladar aquest missatge als joves que volen ser com ell en un futur.

"Els hi diria que gaudeixin del futbol, ​​que segueixin sent com han estat sempre. Això és el més important, la resta ve si Déu vol. Déu sap el que fa i per què ho fa, i si s'han de donar els títols, es donaran i si no, no. L'important és gaudir del que a un li agradava de petit i ja de gran, que és jugar a futbol."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut