Actualitat blaugrana

Messi dóna la fórmula per guanyar la Lliga: resar perquè perdi el Reial Madrid

Leo Messi, que diumenge va tornar a jugar després d'unes setmanes de baixa per culpa d'una lesió, té la fórmula per guanyar la Lliga. La fórmula Messi no es basa estrictament en factors esportius, ni tan sols en factors naturals. Messi demana intervenció divina: resar perquè perdi el Reial Madrid. El davanter argentí va tornar a jugar diumenge i tindrà més minuts a Vila-Real dijous. Fins i tot no es descarta que pugui ser titular. Messi vol donar per tancada la polèmica pel seu viatge a Qatar quan encara no tenia l'alta. S'ha limitat a dir que va parlar amb qui havia de parlar i no ha aclarit si va rebre sanció.

Actualitzat

Messi s'adscriu a la fórmula Eto'o: primer el resultat, després el joc atractiu i està segur que tornarem a veure el millor Ronaldinho.

Ronaldinho es recupera a la muntanya

Avui el brasiler ha sortit del Camp Nou. La seva jornada de recuperació ha estat a la muntanya per fugir de la rutina. Les molèsties al genoll han desaparegut i ara del que es tracta és de recuperar el to físic. Encara no hi ha data fixa per a la seva reaparició. Carles Puyol ha acabat l'entrenament una mica refredat. Puyol, però, podrà jugar sense problemes dijous a Vila-Real.

Pinto podria ser titular

José Manuel Pinto podria ser la gran novetat del FC Barcelona de cara al partit de dijous contra el Vila-real. Rijkaard medita donar descans a Valdés i podria optar perquè el recent fitxatge blaugrana defensi la porteria culer a El Madrigal. Un camp que es resisteix als catalans i on, per cert, el Barça només ha guanyat un cop en les darreres cinc temporades.

La importància del rival, el Sevilla, en la tornada dels vuitens de final de la Copa va motivar que Rijkaard no donés descans a Valdés en favor d'un jove Oier -el basc sí que va jugar en canvi contra l'Alcoià- i alineés el porter de l'Hospitalet en l'onze titular que es va enfrontar als andalusos.

Aquesta tònica -un porter a la Lliga i un altre a la Copa- podria repetir-se de nou en els quarts de final davant el Vila-real. L'arribada de Pinto a la plantilla permet que Rijkaard pugui dosificar Valdés pensant en el compromís de diumenge a San Mamés i l'andalús podria ser la novetat més destacable en la visita de dimecres a El Madrigal.

L'altra gran notícia és que un Messi, del tot recuperat, podria tenir més minuts que els jugats contra el Racing i podria ocupar un lloc en l'atac blaugrana. Ronaldinho, en canvi, està ultimant la seva recuperació, encara que està lluny de reaparèixer. El brasiler avui s'ha exercitat al gimnàs i es perdrà el partit contra el Vila-real i el duel de Lliga contra l'Athletic. Tot i les bones sensacions, els metges no s'atreveixen a marcar una data per al seu retorn.

El Barça té un difícil compromís a Vila-real i faria bé de no refiar-se tot i disputar la tornada al Camp Nou. En l'època Rijkaard, els blaugranes només han guanyat un cop a El Madrigal. Va ser durant la temporada 2005-2006 i precisament sense l'holandès a la banqueta. En aquella ocasió va ser Ten Cate qui va dirigir els culers, ja que Rijkaard estava malalat. En la recta final de la temporada passada, els de Pellegrini, que enguany només han perdut dos partits a la Lliga, van vèncer els catalans per 2-0 amb gols de Pires i Marcos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut