Futbol

Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar, finalistes de la Pilota d'Or 2015

Dos jugadors del Barça i un del Reial Madrid lluitaran per endur-se la pròxima Pilota d'Or, segons ha fet públic la FIFA aquest dilluns. Messi, que ja en té quatre, és el principal favorit per endur-se el trofeu

Actualitzat
El Barça situa dos jugadors entre els tres finalistes, però no es podrà repetir la imatge del 2010 en què tres blaugranes, tots tres de la Masia, van acaparar el podi. El trident queda coix malgrat que, a Berlín, Messi, Neymar i també Suárez van situar el Barça una altra vegada en l'excel·lència.
L'uruguaià haurà d'esperar el seu torn.
 
Tornarà a ser-hi Cristiano Ronaldo, que aviat farà un any, just quan recollia el seu tercer trofeu, es va exigir el repte d'igualar Messi. Però l'argentí, tot i la lesió que acaba de deixar enrere, ho té pràcticament tot a favor per tornar a aixecar la pilota daurada. Seria la seva cinquena, un rècord absolut.
 
A més de Messi i Cristiano Ronaldo, els dos jugadors que acaparen el guardó des de fa set edicions, hi haurà Neymar, cridat a guanyar-lo en un futur, i que entrarà en el podi per primera vegada, després que el 2013 acabés en cinquè lloc.

 

Messi també opta al premi Puskas

Leo Messi no pot guanyar només la Pilota d'Or sinó que opta també a guanyar el premi Ferenc Puskas al millor gol de la temporada. En concret, pel gol que va marcar a la final de la Copa del Rei de la passada temporada, davant l'Athletic Club.

Els altres dos finalistes són el defensa de la Roma Alessandro Florenzi, pel gol que li va marcar al Barça en la primera jornada de la present edició de la Champions, i un gol de tisora del brasiler Wendell Lira (Goianesia). El premi Puskas es tria per votació popular al web de la FIFA.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut