Barça

Messi carrega contra Abidal: "Els responsables de la direcció esportiva han d'assumir les seves responsabilitats"

El crac argentí del Barça ha replicat les declaracions del secretari tècnic al diari "Sport", que acusava els jugadors d'haver forçat la destitució d'Ernesto Valverde

RedaccióActualitzat

A Leo Messi no li han agradat gens ni mica les declaracions d'Éric Abidal al diari "Sport" en què ha acusat els jugadors d'haver forçat la destitució d'Ernesto Valverde amb la seva actitud. El crac argentí del Barça ha replicat les declaracions del secretari tècnic publicant una story al seu compte d'Instagram on ha carregat contra el francès de forma contudent.

"Sincerament no m'agrada fer aquestes coses, però crec que cada un ha de ser responsable de les seves tasques i fer-se càrrec de les seves decisions. Els jugadors del que passa al camp, i a més som els primers a reconèixer quan no hem estat bé. Els responsables de l'àrea de la direcció esportiva també han d'assumir les seves responsabilitats i sobretot fer-se càrrec de les decisions que prenen. Finalment, crec que, quan es parla de jugadors, caldria donar noms perquè, si no, se'ns està embrutant a tots i alimentant coses que es diuen i no són certes."

 

 

ARXIVAT A:
MessiAbidal
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut