Barça

Messi: "Cada vegada que surto al camp ho faig menys mentalitzat en el gol i més en el joc"

El crac argentí del Barça confessa que ser el màxim golejador històric de la lliga espanyola és un dels rècords més bonics que té i explica com ha millorat la forma de colpejar la pilota en els llançaments de falta

Actualitzat

La Lliga espanyola de futbol celebra el seu 90è aniversari, i ho commemora amb una sèrie d'entrevistes dels seus protagonistes més rellevants. L'últim de passar per la butaca de les històries de la Lliga ha estat Leo Messi. Màxim golejador històric de la competició, el crac del Barça ha parlat de gols, faltes... i migdiades. 

Màxim golejador històric de la Lliga

"Me'n recordo moltes vegades que Eto'o em deia ' el dia que comencis a fer gols serà' perquè tenia moltes ocasions i no les transformava. I va arribar un dia que em vaig destapar, van entrar i van començar a entrar totes".

"Cada vegada que surto al camp ho faig menys mentalitzat en el gol i més en el joc".

"Ser el màxim golejador de la lliga, amb el que significa la lliga espanyola, és especial. Crec que és un dels rècords més bonics que tinc".

El secret dels seus llançaments de falta

"En aquests últims temps vaig començar a mirar i veure en els tirs lliures si el porter es mou abans, si dona el pas o no, com reacciona, com està la tanca, i ara sí que ho estudio més. Vaig anar millorant la forma de colpejar la pilota amb entrenament".

El final de la migdiada

"Tenim un ritme molt marcat que depèn del ritme dels nois. Nosaltres acabem d'entrenar, arribo a casa per dinar ràpid i sortir per anar-los a buscar a l'escola. Depenem molt d'ells i em van tallar molt les migdiades."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut