Barça

Messi: "Estic una mica cansat de ser sempre el problema de tot al club"

El crac argentí del Barça ha esclatat a la seva arribada a l'aeroport del Prat quan li han preguntat per les crítiques que havia rebut des de l'entorn de Griezmann

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi ja és a Barcelona, després de saldar amb dues victòries en dos partits la fase de classificació per al Mundial del 2022. L'argentí, per cert, ha hagut de pagar un impost a la duana només tocar terra.

Com sempre, la seva arribada ha aixecat molta expectació entre els nombrosos mitjans de comunicació que l'estaven esperant.

 

 

A l'argentí li han preguntat sobre les polèmiques declaracions d'un tiet de Griezmann en què se'l criticava i no s'ha mossegat la llengua en la seva resposta.

"Estic una mica cansat de ser sempre el problema de tot al club. A sobre, després de 15 hores de vol, em trobo els d'Hisenda. És una bogeria", ha respost abans de pujar al cotxe que l'estava esperant per anar al seu domicili.

Messi ha aterrat en bones condicions físiques i, a partir d'aquest dijous, es posarà a les ordres de Ronald Koeman per començar a preparar, encara que sigui a contrarellotge, el partit de dissabte al Wanda Metropolitano contra l'Atlètic de Madrid. 

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut