Barça

Messi: "Això és casa meva i no me'n vull anar, però vull guanyar"

Leo Messi se sincera en una llarga entrevista al diari Sport. Diu que el Barça és casa seva, però que vol guanyar. Hi afegeix que, a nivell esportiu, Neymar és un dels millors jugadors del món i que seria bo que el club no fes tants canvis en l'estructura esportiva.

Actualitzat

Leo Messi deixa entreoberta la porta a marxar del Barça si l'equip deixa de guanyar títols. És un dels titulars de l'extensa entrevista que el diari Sport ha fet a l'astre argentí, i en què Messi no defuig cap tema. Parla absolutament de tot.

El 10 assegura que la clàusula que li permet marxar a final de temporada no significa res per a ell, com tampoc els diners. Messi diu que el Barça és casa seva i que no en vol marxar, però si és amb un projecte guanyador.

"Això és casa meva i no me'n vull anar, però vull guanyar. És fonamental tenir un projecte guanyador. El començament de Lliga no em preocupa, però hem de fer un clic. Fa molt que no guanyem la Champions i ho hem de tornar a aconseguir."

En aquest sentit, Messi ha volgut insistir que la responsabilitat del desastre al camp del Liverpool va ser més dels jugadors que no pas d'Ernesto Valverde, sobre qui va planar l'ombra de la destitució.

"Va ser més culpa nostra que del tècnic. Tothom pensava que la destitució podia passar, però fins aleshores havíem fet una gran temporada. Hem après que a la Champions s'ha de marcar fora de casa."

L'ídol barcelonista vol ser prudent sobre la tornada als terrenys de joc. La prioritat ara mateix és evitar una altra recaiguda en la lesió al soli, fet que ha impedit, entre d'altres coses, tenir una relació més profunda amb Antoine Griezmann.

"No tinc cap data definida, tornaré quan estigui curat al 100%. Contra el València, segur que no hi seré i ja veurem si torno davant el Dortmund o el Granada."

Mentre espera, Messi manté el seu ascendent sobre el vestidor, on preocupa un nom: Ousmane Dembélé.

"És un jugador impressionant, però ha de fer el canvi a ser professional. Aquest any necessita fer el salt que tot el barcelonisme vol. S'ho ha de ficar al cap, que triomfar al Barça sigui una meta per a ell."

En la conversa, l'argentí assegura que ha quedat demostrat que ell no mana al club, com sovint es diu des de l'entorn. Però, alhora, l'argentí no es priva de fer un avís al club sobre els canvis de rumb en la part esportiva... i dona la seva benedicció a Carles Puyol, amb qui negocia la directiva.

"Puyol seria un secretari tècnic ideal. Com a imatge i el que significa per al Barça, seria una elecció molt bona. És un càrrec molt important que demana força i poder de decisió. Cal estabilitat i no tants canvis en l'estructura esportiva. "

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut